Skip to main content
Debby van der Velden

Er te zijn voor mijn mede-mens vind ik belangrijk en vind het fijn hen te begeleiden bij het allerlaatste wat zij kunnen doen voor hun dierbare. Bij kerkelijke uitvaarten ben vertrouwd met de christelijke normen en rituelen en symbolieken van de traditionele- en evangelische kerk. 

Geïnteresseerd zijn in mensen en betrokken zijn bij hen en de levensweg die zij gaan.
Van betekenis kunnen zijn voor mensen die door een moeilijke tijd gaan vind ik heel waardevol.

Wie ben ik

Mijn naam is Debby van der Velden geboren op 26 september 1965 in Los Angeles. In 1972 is ons gezin verhuisd naar Noord-Holland. Als dochter van ondernemende en avontuurlijke ouders heb ik vele woonplekken gehad waarbij afscheid nemen, opnieuw beginnen en contact maken een rode draad was en nog steeds is. Dit alles heeft bijgedragen tot hoe ik nu in het leven sta.

Odessa betekent “Odessey, reis”

Door mijn achtergrond heb ik een brede kijk gekregen op culturen, gewoonten en ideeën van mensen en dat alles in het ‘anders zijn’ en het ‘anders leven’ ook goed is.

Door mijn levensreis, mijn Odessa, ben ik gevormd tot een zeer toegankelijk en makkelijk in het contact-zijn mens, waarbij men zich vertrouwd voelt. Intuïtief, fijngevoelig en een warm mens zijn woorden die mensen over mij uitspreken.  

Uw zorg is mijn zorg.

Jarenlang heb ik gewerkt in de zorg (interventie cardiologie, kinder & jeugd psychiatrie en gehandicaptenzorg), waar persoonlijk contact met de cliënt een belangrijke onderdeel was. In het contact met mensen heb ik ervaren dat duidelijke informatie geven, daadwerkelijk doen wat je zegt, goed luisteren, maar ook begrijpend en invoelend te zijn, mensen enorm helpt en tot steun kan zijn. 

Deze steun mag ik nu, als uitvaartbegeleidster, voor families zijn.