Debby van der Velden

 

Vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging vind ik het belangrijk om er te zijn voor mijn mede-gelovigen en hen te begeleiden bij de uitvaart van hun dierbare. Ik ben vertrouwd met hun waarden en normen, met de ‘taal’ die zij spreken; en delen wij het geloof, de hoop en het vertrouwen die wij hebben in de Here God.

Geïnteresseerd zijn in mensen en betrokken zijn bij hen en de weg die zij gaan.
Van betekenis kunnen zijn voor mensen die door een moeilijke tijd gaan vind ik heel waardevol.

Odessa betekent “Odessey, reis”.

Door mijn theologische- en christelijke achtergrond heb ik een brede kijk gekregen op culturen, gewoonten en ideeën van mensen en dat alles in het ‘anders zijn' en 'anders leven’ ook goed is.

Door mijn levensreis, mijn Odessa, ben ik gevormd tot een zeer toegankelijk en makkelijk in het contact-zijn mens, waarbij men zich vertrouwd voelt. Intuïtief, fijngevoelig en een warm mens zijn woorden die mensen over mij uitspreken.  

Uw zorg is mijn zorg

Jarenlang heb ik gewerkt in de zorg (interventie cardiologie, kinder & jeugd psychiatrie en gehandicaptenzorg), als medisch secretaresse, waarin ik ervaren heb hoe belangrijk het is voor mensen om duidelijkheid  te geven, de juiste informatie te verstrekken, invoelend te zijn en te doen wat je zegt.
Het maakt voor mensen een verschil als er wordt geluisterd en adequaat wordt gehandeld. 

Communiceren, planning en organiseren

Op werkgebied is dit altijd een belangrijk en groot aspect geweest. Werken met verschillende specialistische disciplines en met cliënten vraagt duidelijkheid, inzicht en vooral ook overzicht. Communicatie en organisatie zijn wel twee pijlers hierin.
Maar ook in mijn privé leven speelt het een belangrijke rol.

Meer dan 12 jaar ben ik actief lid geweest van een internationale serviceclub, Ladies Circle, in Alkmaar e.o.. In deze serviceclub heb ik alle bestuursfuncties bekleed. Jaarlijks organiseerden wij evenementen en acties om geld te genereren voor kinderen die een steuntje in de rug konden gebruiken. Het allermooiste was een actie te organiseren waarbij ik daadwerkelijk de handen uit de mouwen kon steken om deze kinderen een heerlijke tijd te geven.  

Wie ben ik

Mijn naam is Debby van der Velden geboren op 26 september 1965 in Los Angeles. In 1972 is ons gezin verhuisd naar Noord-Holland. Als dochter van ondernemende en avontuurlijke ouders heb ik vele woonplekken gehad waarbij afscheid nemen, opnieuw beginnen en contact maken een rode draad was en nog steeds is in mijn leven. Dit alles heeft bijgedragen tot hoe ik nu in het leven sta.

Debby van der Velden - Odessa Uitvaartverzorging - Binnenkruier 33 - 1841 EN Stompetoren
KvK: 69242348 - Reknr: NL29 ABNA 0818 8843 20 - Cookie Verklaring - Privacy Verklaring