Wat kost een uitvaart?

De uitvaartkosten zijn een belangrijk onderdeel van het regelen van een uitvaart en is geen goedkope aangelegenheid. Houdt u er rekening mee dat een crematie al gauw tussen de € 5.000 en € 8.000 kost en een begrafenis € 6.500 tot € 10.000 euro.

Hoe hoog de kosten zijn hangt af van de keuzes die u maakt. Uiterlijk op de 2de dag wordt u een kostenbegroting overhandigd en met u doorgenomen. Indien wenselijk kunt u uw keuzes bijstellen. Vaak zijn er goede alternatieven mogelijk.
Lees alles over kosten begraven of cremeren.

Tarief en kostenbegroting

Odessa uitvaartbegeleiding hanteert een basistarief van € 1.850,00 voor het begeleiden, het vormgeven, regelen en uitvaartbegeleiding op de dag van de uitvaart. (dit basistarief is gebaseerd op 20-24 uur)

De begeleiding bestaat uit: de verzorging van de overledene; dagelijks controle; regelen van rouwkaarten/kist/vervoer; aangifte van overlijden bij de gemeente; indien gewenst contact met de zorgverzekeraar; contact met kerk/ begraafplaats/crematorium/horeca; condoleance; dag van de uitvaart; boekje Zorgen Erna en een nagesprek.

In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreek ik graag uw wensen en op basis hiervan maak ik een gespecificeerde begroting. U krijgt dan een goed inzicht in de mogelijkheden en keuzes die er zijn en de kosten van de uitvaart. Belangrijk voor u is dat de uitvaart past binnen uw budget en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Is uw wens groter dan uw budget dan kijken we samen naar een mooi alternatief.

Als u verzekerd bent

Ook als u een verzekering heeft afgesloten bent u vrij om de uitvaartbegeleider te kiezen die u wilt en kan Odessa uitvaartverzorging uw uitvaart verzorgen.

Het is wel belangrijk voor u te weten wat er dan daadwerkelijk wordt uitgekeerd, zo komt u niet voor verassingen te staan. Ik wil u daar graag over informeren zodat u de juiste keuze kan maken. U kunt altijd contact hierover opnemen.

Lees alles over natura- en kapitaal- of sommenverzekering en de afwikkeling van de polis door Odessa

Vaak zijn er verschillende mogelijkheden en alternatieven. Ik denk graag met u mee.

Debby van der Velden - Odessa Uitvaartverzorging - Binnenkruier 33 - 1841 EN Stompetoren
KvK: 69242348 - Reknr: NL29 ABNA 0818 8843 20 - Cookie Verklaring - Privacy Verklaring