Mijn begeleiding

Door te verstaan wat u wilt en te horen wat bij u past en wat u belangrijk vindt leggen we de basis voor de dag van de uitvaart.
Door mijn inzicht en invoelend te zijn houd ik rekening met de tijd en tempo die u nodig heeft om keuzes te maken, maar bewaak ik ook de tijdslimieten. Door overzicht te bieden breng ik rust in deze hectische dagen.

Vertrouwen, Leefstijl, Harmonie

Wederzijds vertrouwen, integriteit en openheid vind ik erg belangrijk zeker als men elkaar ontmoet in een kwetsbare en verdrietige periode. Zorgvuldig omgaan met mensen, ongeacht cultuur of geloofsovertuiging, en integer omgaan met de informatie die aan mij wordt gegeven is essentieel.
Het komt ook steeds vaker voor dat nabestaanden niet meer uit een gezin komen, wat soms complexe situaties met zich mee brengt. Ook in dergelijke situaties zoek ik samen met de nabestaanden naar een harmonieus afscheid voor iedereen.

De dag van de uitvaart

Een uitvaart is de dag waarin alles samen komt. Het afscheid met een traan en een lach, het samenzijn met de mensen om je heen, het delen van gevoelens: van verdriet tot wellicht een berusting hebben.
In de dagen voor dit afscheid hebben we met elkaar jullie wensen besproken, zijn er wellicht onderling compromissen gesloten en zijn met grote zorg besluiten genomen. Samen is er een afscheid met gouden glans gecreëerd.

Een uitvaart is de dag waarin alles bij elkaar komt. Het afscheid met een traan en een lach.

Debby van der Velden - Odessa Uitvaartverzorging - Binnenkruier 33 - 1841 EN Stompetoren
KvK: 69242348 - Reknr: NL29 ABNA 0818 8843 20 - Cookie Verklaring - Privacy Verklaring