Referenties

Familie Fenijn

STOMPETOREN

Lieve Debby, je begeleiding en het organiseren van het afscheid van Hans kon niet beter, het was fenomenaal. Je steunde mij en stond naast me. Vol vertrouwen wist ik Debby regelt het goed en de kinderen zagen dat je een grote steun was en dat je er voor me was.

In deze corona tijd dat Hans overleed is het anders gegaan dan we hadden besproken, maar het was zo een mooi afscheid.

Debby je hebt zoveel voor me gedaan en ik kon altijd bij je terecht, ik wist niet dat het zo ook kon.

Lieve groet, Feit

Familie De Smalen

ALKMAAR

Wij, als familie hebben jouw begeleiding tijdens de begrafenis van mijn vader als heel fijn ervaren. Ondanks de Corona beperkingen wist jij deze dag voor ons bijzonder waardevol te maken en kijken we daar liefdevol op terug.

Je bent een warme persoonlijkheid die precies aanvoelt wat de ander nodig heeft. Je bent aanwezig maar bescheiden op de achtergrond.

Je leidt de uitvaart tot in de puntjes en hebt alles onder controle. Je bent betrokken bij de nabestaanden en meelevend. Je hebt voor ons de uitvaart tot een onvergetelijke herinnering gemaakt en we zijn jou zeer dankbaar voor alles wat je voor ons hebt betekent. 

Lieve groet, Hans & Gerda de Smalen

Eric en Elsbeth

Driebergen

Debby heeft ons begeleidt in het afscheid van onze neef Denny. Vanwege het Corona virus hebben wij dit met haar op ‘afstand’ besproken. Wij waren al met haar vertrouwd door de uitvaart van Denny’s moeder een aantal maanden geleden, dus het contact was zeer vertrouwd en verliep fijn. Debby heeft ons veel werk uit handen genomen en ons gesteund. Wij vonden zijn uitvaart bijzonder en tegelijkertijd erg mooi.  Je hebt alles goed geregeld hebt en het liep zogezegd op rolletjes en dat in deze tijd! Daarvoor willen wij jou heel hartelijk bedanken!

Een hartelijke groet,

Eric en Elsbeth

Familie Boekel – van Zelm

Heerhugowaard

Lieve Debby,

Wij zijn als familie dankbaar dat je het afscheid van onze moeder tot een onvergetelijk afscheid hebt gemaakt. Jouw betrokkenheid, flexibiliteit en inzet hebben daar zeker toe bijgedragen.

Niet alleen de uitvaart zelf, maar de begeleiding en het contact gedurende de voorbereiding naar de uitvaart toe was liefdevol en empatisch.

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid, en bevelen Odessa uitvaartverzorging aan bij anderen.

Met vriendelijke groet,
Ireen, Guda en Ronald.

Helene de Graaf en Annie de Boer

Alkmaar

Op 24 december 2019 hebben we op een liefdevolle en warme manier afscheid genomen van onze lieve Fiene. Ze is 90 jaar geworden en haar afscheid heeft in haar stijl plaatsgevonden.

Met Debby hadden we een tijdje daarvoor al vele wensen samen op papier gezet en dat was fijn.

Debby heeft de uitvaart met veel zorg, liefde, aandacht en respect verzorgd en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.

Lieve Debby wij spreken ook namens de familie en willen je heel hartelijk bedanken voor al je goede zorgen.

Familie Terweeme

Alkmaar

Lieve beste Debby,

Onze moeder is onlangs op 22 november 2019 gecremeerd en mede door jouw uitvaartbegeleiding is dit een fantastisch en liefdevolle ervaring geworden. Namens mijn broer en zusters heel hartelijk en vriendelijk bedankt. Door jouw inbreng hebben wij de uitvaart van onze moeder als een liefdevol en warm afscheid ervaren. Wij hopen dat als de tijd voor een van ons daar zal zijn, wij weer gebruik van jouw uitvaartbegeleiding gebruik mogen maken. Met vriendelijke groeten

Kinderen van Klasina Guurtje Terweeme

Familie Bezuijen

Heerhugowaard

Debby, zonder jou had het afscheid van onze moeder nooit zo mooi zijn geweest. Bedankt wat je voor ons en de familie betekent hebt in deze intens heftige, maar ook waardevolle tijd. 

Ellen en Brigitte 

Vriendinnen

Alkmaar

Debbrah heeft ons begeleidt bij de begrafenis van onze vriendin Dinorah. Wij hebben Debbrah als een zeer fijne en betrokken uitvaartbegeleidster ervaren, met veel aandacht voor detail, voor ons verdriet en onze betrokkenheid bij onze vriendin. Debbrah overlegde helder eerst alle stappen met ons en begeleide ons bij de keuzes die we moesten maken om onze vriendin een warm en waardige begrafenis te geven. Ze liet ons goed de verschillende mogelijkheden zien en dacht met ons mee hierin. We hebben ervaren dat Debbrah een goed netwerk van verschillende dienstverleners heeft en zij wist wie/wat het best paste bij onze wensen. Debbrah heeft ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij minder hoefden te regelen. Het afscheid van onze vriendin was al moeilijk genoeg en dan is het heel fijn om een onafhankelijk vertrouwenspersoon te hebben tijdens zo´n verdrietige periode van overlijden en begraven van onze goede vriendin. Debbrah het was fijn samenwerken met jou en een goed idee van Alice om jou te kiezen. Ik hoop dat je het nog lang mag blijven doen. Groetjes, Francis, Alice, Nicolina en Deborah

Familie Jonk-Plugboer

Stompetoren

Debby heeft onze uitvaart verzorgd, wat een lieve aardige vrouw. Zo begaan en zo betrokken met de hele familie en vrienden. We hebben haar begeleiding als ontspannen en gemoedelijk ervaren. Heeft u een uitvaart te regelen dan wil ik zeker Debby aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles Debby. Je bent een topper.

Familie Jonk-Plugboer

familie De Paauw

Alkmaar

Op 17-07-2017 is mijn dochter Melanie op 34 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een spierziekte. Melanie heeft zelf enige tijd voor haar overlijden gesproken met Debby van der Velden van Odessa uitvaartverzorging over wat zij wilde bij haar uitvaart. Ook heeft ze veel wensen kenbaar gemaakt aan ons.

Familie Hulst

Alkmaar

Dankzij de inzet en steun van Debby heb ik warm, liefdevol, maar vooral zorgeloos afscheid kunnen nemen van mijn vader.

Debby luistert, respecteert de wensen en neemt professioneel al het “geregel” uit handen.

Nogmaals dank voor je goede zorgen!

Lieve groet Nadia

Familie Schake-Engel

Alkmaar

“Odessa een gouden herinnering” klopt zeker weten.
De uitvaart van mijn partner is ondanks de pijn en verdriet een mooie herinnering geworden waarmee ik verder kan.
Debby is warm en respectvol. Ik voelde meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt haar te vragen naast me te staan. en wat heeft ze dat fantastisch gedaan.

Familie Bosma

Heerhugowaard

Bij het overlijden van mijn schoonzus heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Odessa Uitvaartverzorging en dat heeft grote indruk gemaakt!

Niet alleen op mij, maar op de hele nabije familie.
Debby was al ruim voor het overlijden betrokken op verzoek, mijn schoonzus wist dat de tijd haar zou inhalen.

 

Familie Witteman

Schalkwijk

Door het overlijden van mijn schoonmoeder hebben we wederom gebruik gemaakt van Odessa uitvaartverzorging.

Debby van der Velden is een warme persoonlijkheid. Haar handelen is van grote professionaliteit en vol medeleven.

De wensen die wij als nabestaanden hadden heeft ze allemaal vervuld. Wij bevelen Odessa uitvaartverzorging van harte aan.

Familie Witteman

Familie Witzand

Odijk

Debby van der Velden is zo ‘n warme persoonlijkheid.  Dit voel je al gelijk bij binnenkomst. En juist in deze verdrietige en ook verwarrende situatie, omdat er veel op je afkomt, is rust en aandacht van iemand die weet, wat en waar er alles geregeld wordt, heel fijn en belangrijk.

Yvonne Witzand

Familie Van der Velden

Essen (België)

Lieve Debby ,

Heel hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan voor Corry en mij, het was een prachtige uitvaart!
Ik kreeg zeer veel complimenten over het geheel.
Een ieder die ik sprak was echt onder de indruk, top gedaan Debby!

Nogmaals bedankt ,
Rob

Debby van der Velden - Odessa Uitvaartverzorging - Binnenkruier 33 - 1841 EN Stompetoren
KvK: 69242348 - Reknr: NL29 ABNA 0818 8843 20 - Cookie Verklaring - Privacy Verklaring