Skip to main content

Referenties

Dit zeggen families die ik heb mogen begeleiden bij een afscheid, met wie ik een
voorgesprek heb gehad en met wie ik heb mogen samenwerken tijdens een uitvaart.

Familie Van Tiel

Alkmaar

Lieve Debby,

Heel dankbaar dat je er was voor Ilse zowel in gebed en liefdevolle adviezen.

Je was er ook voor mij en daar heb ik veel steun aan gehad. Dankzij jouw fantastische inzet is het een onvergetelijke afscheidsdienst en begrafenis geworden.

Hier zal nog lang over nagepraat worden, want iedereen was lovend.

Lieve groet, Gerrit

Familie Sadjid

Heiloo

Eind januari 2021 is onze 22 jarige zoon Jaymie abrupt om het leven gekomen.
Het was en is de grootste schok die je als gezin kan overkomen. Heel je leven valt in duigen en wordt gedesoriënteerd.
Totdat Debby kwam. Vanaf minuut een is ze onze leidraad geweest. Ze heeft heel snel, heel veel dingen voor elkaar kunnen krijgen.
Maar het was haar rustige en vooral liefdevolle handelen dat rust in onze breekbare leven bracht.
Ze stelde Jaymie en onze familie echt boven alles en zorgde op de achtergrond dat alles vlekkeloos verliep. Je kunt zeggen dat ze de fundering van deze prachtige uitvaart is geweest.
We hebben samen gebeden en daardoor ook onze tranen van pijn en verdriet om kunnen buigen naar tranen van troost en blijmoedigheid.
Wetende dat zij als een moeder over onze zoon zich ontfermt heeft en wetende dat wij als ouders hem ooit weer te mogen ontmoeten…

Dankjewel lieve Debby
❤
Lan, Alida en Romy

Familie Jongbloed

Broek op Langedijk

Lieve Debby,

Ik zag zo tegen de crematie op, maar er is mij een engel toegezonden en dat was jij.

Ik ben je zo dankbaar hoe jij dat allemaal voor elkaar heb gebracht, tot in de puntjes verzorgd, geweldig.

Mijn dank is groot en niet in woorden uit te drukken vandaar dit gebaar als blijk van waardering.

Ook namens Charlotte en Demelza.

Love you Astrid

Familie Van der Meer

Beverwijk

Lieve Debby,

We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige uitvaart die je voor ons verzorgd hebt. Het was tot in de kleinste details verzorgd.

Zonder jou was het niet zo mooi geworden. Je was er voor ons de achterliggende week, we mochten ons aan jou optrekken.

We zijn zo dankbaar dat God jou op ons pad heeft gebracht.

We zullen dit nooit meer vergeten❤️

Dikke knuf🤗❤️🤗
Astrid Van der Meer

City Life Church Den Helder

Den Helder

Lieve Debby,

Dank je wel voor al je goede zorgen.

Fijn dat ik dit samen met jou heb kunnen doen. Super mooi dat God jou gebruikt om Zijn rust en vrede te brengen in moeilijke en verdrietige seizoenen.

Dikke knuffel

Martha XX

Femke de Kruyf

ALKMAAR

Lieve Deb, dank je voor alle goede zorgen. Ben je zeer dankbaar, zonder jou zou de uitvaart niet zo mooi geweest zijn.

Dikke knuffel Femmy

Onder de indruk van jou Debby!
Hoe je mijn lieve vriendin hebt begeleid in het afscheid van haar moeder. Liefdevol, empathisch, puur dat zijn de woorden die in mij opkomen.

Marjoleine van Biljouw

Voorgeprek Roos

Heerhugowaard

Tijdens mijn ziek-zijn had ik een gesprek met een uitvaartondernemer van één de grote uitvaartverzekeraars.

Ik dacht dat ik alles goed geregeld had…. totdat ik hoorde hoe Debby van Odessa Uitvaartverzorging de hele uitvaart (zo nodig tot in detail) bespreekt.

Het gesprek met Debby was informeel en zelfs gezellig te noemen. Zij luisterde goed naar mijn ideeën en gaf hier en daar tips en mogelijkheden waar ik dacht dat het onmogelijk was.  Zelfs budgettair denkt Debby mee. De begraafplaats die eerder besproken was bleek vele honderden euro’s duurder te zijn dan de begraafplaats die Debby voorstelde. Hierdoor kan ik nu ook een grafmonument laten plaatsen. Geweldig! 

Mijn vrienden hoef ik, na mijn overlijden, niet te belasten met het organiseren van een uitvaart, het uitzoeken van een grafmonument of onverwachte kosten, zij hoeven alleen Debby te bellen.

Het geeft mij zo een rust dat alles (wat ik wil en belangrijk vind) besproken is.

Ik wil Debby van Odessa Uitvaartverzorging van harte aanbevelen.

Roos Sirag

Familie Fenijn

STOMPETOREN

Lieve Debby, je begeleiding en het organiseren van het afscheid van Hans kon niet beter, het was fenomenaal. Je steunde mij en stond naast me. Vol vertrouwen wist ik Debby regelt het goed en de kinderen zagen dat je een grote steun was en dat je er voor me was.

In deze corona tijd dat Hans overleed is het anders gegaan dan we hadden besproken, maar het was zo een mooi afscheid.

Debby je hebt zoveel voor me gedaan en ik kon altijd bij je terecht, ik wist niet dat het zo ook kon.

Lieve groet, Feit

Familie De Smalen

ALKMAAR

Wij, als familie hebben jouw begeleiding tijdens de begrafenis van mijn vader als heel fijn ervaren. Ondanks de Corona beperkingen wist jij deze dag voor ons bijzonder waardevol te maken en kijken we daar liefdevol op terug.

Je bent een warme persoonlijkheid die precies aanvoelt wat de ander nodig heeft. Je bent aanwezig maar bescheiden op de achtergrond.

Je leidt de uitvaart tot in de puntjes en hebt alles onder controle. Je bent betrokken bij de nabestaanden en meelevend. Je hebt voor ons de uitvaart tot een onvergetelijke herinnering gemaakt en we zijn jou zeer dankbaar voor alles wat je voor ons hebt betekent. 

Lieve groet, Hans & Gerda de Smalen

Voorgesprek echtpaar

Alkmaar

Wij (echtpaar > 60 plussers) hebben een gesprek met Debby van Odessa Uitvaartverzorging aangevraagd omdat wij in familie en vriendenkring een aantal (te) vroeg gekomen uitvaarten hebben meegemaakt. En dat zet een mens aan het denken!

Welke wensen hebben wijzelf en welke beslissingen zijn er; we hadden vragen en ideeën die wij zelf niet wisten in te vullen.

Via onze kennissenkring en kerk kenden wij Debby en hebben wij met haar een aantal gesprekken gehad. 

Dat waren bijzonder fijne gesprekken! Debby nam alle tijd voor de gesprekken en berekende hier geen kosten voor, ze gaf heldere en goede informatie omtrent uitvaarten en alles wat daarmee te maken had.

Debby heeft veel informatie voor ons kosteloos opgezocht en aangegeven wat de mogelijkheden waren, waarbij wij geen enkele druk hebben ervaren om vooraf al keuzes te moeten maken.

Inmiddels hebben wij al een aantal wensen laten vastleggen, in een verslag, en hoe we de uitvaart willen en hebben wij een begroting van de kosten, dit geeft ons rust en duidelijkheid.

We zijn Debby van Odessa Uitvaartverzorging zeer dankbaar voor de geboden diensten en zullen zeker, als het zover is, de  verzorging van de uitvaart aan haar overlaten, wetende dat aan alle wensen zal worden voldaan.

Eric en Elsbeth

Driebergen

Debby heeft ons begeleidt in het afscheid van onze neef Denny. Vanwege het Corona virus hebben wij dit met haar op ‘afstand’ besproken. Wij waren al met haar vertrouwd door de uitvaart van Denny’s moeder een aantal maanden geleden, dus het contact was zeer vertrouwd en verliep fijn. Debby heeft ons veel werk uit handen genomen en ons gesteund. Wij vonden zijn uitvaart bijzonder en tegelijkertijd erg mooi.  Je hebt alles goed geregeld hebt en het liep zogezegd op rolletjes en dat in deze tijd! Daarvoor willen wij jou heel hartelijk bedanken!

Een hartelijke groet,

Eric en Elsbeth

Familie Boekel – van Zelm

Heerhugowaard

Lieve Debby,

Wij zijn als familie dankbaar dat je het afscheid van onze moeder tot een onvergetelijk afscheid hebt gemaakt. Jouw betrokkenheid, flexibiliteit en inzet hebben daar zeker toe bijgedragen.

Niet alleen de uitvaart zelf, maar de begeleiding en het contact gedurende de voorbereiding naar de uitvaart toe was liefdevol en empatisch.

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid, en bevelen Odessa uitvaartverzorging aan bij anderen.

Met vriendelijke groet,
Ireen, Guda en Ronald.

Helene de Graaf en Annie de Boer

Alkmaar

Op 24 december 2019 hebben we op een liefdevolle en warme manier afscheid genomen van onze lieve Fiene. Ze is 90 jaar geworden en haar afscheid heeft in haar stijl plaatsgevonden.

Met Debby hadden we een tijdje daarvoor al vele wensen samen op papier gezet en dat was fijn.

Debby heeft de uitvaart met veel zorg, liefde, aandacht en respect verzorgd en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.

Lieve Debby wij spreken ook namens de familie en willen je heel hartelijk bedanken voor al je goede zorgen.

Familie Terweeme

Alkmaar

Lieve beste Debby,

Onze moeder is onlangs op 22 november 2019 gecremeerd en mede door jouw uitvaartbegeleiding is dit een fantastisch en liefdevolle ervaring geworden. Namens mijn broer en zusters heel hartelijk en vriendelijk bedankt. Door jouw inbreng hebben wij de uitvaart van onze moeder als een liefdevol en warm afscheid ervaren. Wij hopen dat als de tijd voor een van ons daar zal zijn, wij weer gebruik van jouw uitvaartbegeleiding gebruik mogen maken. Met vriendelijke groeten

Kinderen van Klasina Guurtje Terweeme

Familie Bezuijen

Heerhugowaard

Debby, zonder jou had het afscheid van onze moeder nooit zo mooi zijn geweest. Bedankt wat je voor ons en de familie betekent hebt in deze intens heftige, maar ook waardevolle tijd. 

Ellen en Brigitte 

Vriendinnen

Alkmaar

Debbrah heeft ons begeleidt bij de begrafenis van onze vriendin Dinorah. Wij hebben Debbrah als een zeer fijne en betrokken uitvaartbegeleidster ervaren, met veel aandacht voor detail, voor ons verdriet en onze betrokkenheid bij onze vriendin. Debbrah overlegde helder eerst alle stappen met ons en begeleide ons bij de keuzes die we moesten maken om onze vriendin een warm en waardige begrafenis te geven. Ze liet ons goed de verschillende mogelijkheden zien en dacht met ons mee hierin. We hebben ervaren dat Debbrah een goed netwerk van verschillende dienstverleners heeft en zij wist wie/wat het best paste bij onze wensen. Debbrah heeft ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij minder hoefden te regelen. Het afscheid van onze vriendin was al moeilijk genoeg en dan is het heel fijn om een onafhankelijk vertrouwenspersoon te hebben tijdens zo´n verdrietige periode van overlijden en begraven van onze goede vriendin. Debbrah het was fijn samenwerken met jou en een goed idee van Alice om jou te kiezen. Ik hoop dat je het nog lang mag blijven doen. Groetjes, Francis, Alice, Nicolina en Deborah

Familie Jonk-Plugboer

Stompetoren

Debby heeft onze uitvaart verzorgd, wat een lieve aardige vrouw. Zo begaan en zo betrokken met de hele familie en vrienden. We hebben haar begeleiding als ontspannen en gemoedelijk ervaren. Heeft u een uitvaart te regelen dan wil ik zeker Debby aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles Debby. Je bent een topper.

Familie Jonk-Plugboer

familie De Paauw

Alkmaar

Op 17-07-2017 is mijn dochter Melanie op 34 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een spierziekte. Melanie heeft zelf enige tijd voor haar overlijden gesproken met Debby van der Velden van Odessa uitvaartverzorging over wat zij wilde bij haar uitvaart. Ook heeft ze veel wensen kenbaar gemaakt aan ons.

Familie Hulst

Alkmaar

Dankzij de inzet en steun van Debby heb ik warm, liefdevol, maar vooral zorgeloos afscheid kunnen nemen van mijn vader.

Debby luistert, respecteert de wensen en neemt professioneel al het “geregel” uit handen.

Nogmaals dank voor je goede zorgen!

Lieve groet Nadia

Familie Schake-Engel

Alkmaar

“Odessa een gouden herinnering” klopt zeker weten.
De uitvaart van mijn partner is ondanks de pijn en verdriet een mooie herinnering geworden waarmee ik verder kan.
Debby is warm en respectvol. Ik voelde meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt haar te vragen naast me te staan. en wat heeft ze dat fantastisch gedaan.

Familie Bosma

Heerhugowaard

Bij het overlijden van mijn schoonzus heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Odessa Uitvaartverzorging en dat heeft grote indruk gemaakt!

Niet alleen op mij, maar op de hele nabije familie.
Debby was al ruim voor het overlijden betrokken op verzoek, mijn schoonzus wist dat de tijd haar zou inhalen.

 

Familie Witteman

Schalkwijk

Door het overlijden van mijn schoonmoeder hebben we wederom gebruik gemaakt van Odessa uitvaartverzorging.

Debby van der Velden is een warme persoonlijkheid. Haar handelen is van grote professionaliteit en vol medeleven.

De wensen die wij als nabestaanden hadden heeft ze allemaal vervuld. Wij bevelen Odessa uitvaartverzorging van harte aan.

Familie Witteman

Familie Witzand

Odijk

Debby van der Velden is zo ’n warme persoonlijkheid.  Dit voel je al gelijk bij binnenkomst. En juist in deze verdrietige en ook verwarrende situatie, omdat er veel op je afkomt, is rust en aandacht van iemand die weet, wat en waar er alles geregeld wordt, heel fijn en belangrijk.

Yvonne Witzand

Familie Van der Velden

Essen (België)

Lieve Debby ,

Heel hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan voor Corry en mij, het was een prachtige uitvaart!
Ik kreeg zeer veel complimenten over het geheel.
Een ieder die ik sprak was echt onder de indruk, top gedaan Debby!

Nogmaals bedankt ,
Rob