Referenties

familie De Paauw

Op 17-07-2017 is mijn dochter Melanie op 34 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een spierziekte. Melanie heeft zelf enige tijd voor haar overlijden gesproken met Debby van der Velden van Odessa uitvaartverzorging over wat zij wilde bij haar uitvaart. Ook heeft ze veel wensen kenbaar gemaakt aan ons.

Familie Van der Velden

Lieve Debby ,

Heel hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan voor Corry en mij, het was een prachtige uitvaart!
Ik kreeg zeer veel complimenten over het geheel.
Een ieder die ik sprak was echt onder de indruk, top gedaan Debby!

Nogmaals bedankt ,
Rob

Familie Witzand

Debby van der Velden is zo 'n warme persoonlijkheid.  Dit voel je al gelijk bij binnenkomst. En juist in deze verdrietige en ook verwarrende situatie, omdat er veel op je afkomt, is rust en aandacht van iemand die weet, wat en waar er alles geregeld wordt, heel fijn en belangrijk.

Yvonne Witzand

Familie Witteman

Door het overlijden van mijn schoonmoeder hebben we wederom gebruik gemaakt van Odessa uitvaartverzorging.

Debby van der Velden is een warme persoonlijkheid. Haar handelen is van grote professionaliteit en vol medeleven.

De wensen die wij als nabestaanden hadden heeft ze allemaal vervuld. Wij bevelen Odessa uitvaartverzorging van harte aan.

Familie Witteman

Familie Bezuijen-Bosma

Bij het overlijden van mijn schoonzus heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Odessa Uitvaartverzorging en dat heeft grote indruk gemaakt!

Niet alleen op mij, maar op de hele nabije familie.
Debby was al ruim voor het overlijden betrokken op verzoek, mijn schoonzus wist dat de tijd haar zou inhalen.

 

Familie Schake-Engel

"Odessa een gouden herinnering" klopt zeker weten.
De uitvaart van mijn partner is ondanks de pijn en verdriet een mooie herinnering geworden waarmee ik verder kan.
Debby is warm en respectvol. Ik voelde meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt haar te vragen naast me te staan. en wat heeft ze dat fantastisch gedaan.

Familie Hulst

Dankzij de inzet en steun van Debby heb ik warm, liefdevol, maar vooral zorgeloos afscheid kunnen nemen van mijn vader.

Debby luistert, respecteert de wensen en neemt professioneel al het “geregel” uit handen.

Nogmaals dank voor je goede zorgen!

Lieve groet Nadia

Familie Jonk-Plugboer

Debby heeft onze uitvaart verzorgd, wat een lieve aardige vrouw. Zo begaan en zo betrokken met de hele familie en vrienden. We hebben haar begeleiding als ontspannen en gemoedelijk ervaren. Heeft u een uitvaart te regelen dan wil ik zeker Debby aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles Debby. Je bent een topper.

Familie Jonk-Plugboer

Familie

Debbrah heeft ons begeleidt bij de begrafenis van onze vriendin Dinorah. Wij hebben Debbrah als een zeer fijne en betrokken uitvaartbegeleidster ervaren, met veel aandacht voor detail, voor ons verdriet en onze betrokkenheid bij onze vriendin. Debbrah overlegde helder eerst alle stappen met ons en begeleide ons bij de keuzes die we moesten maken om onze vriendin een warm en waardige begrafenis te geven. Ze liet ons goed de verschillende mogelijkheden zien en dacht met ons mee hierin. We hebben ervaren dat Debbrah een goed netwerk van verschillende dienstverleners heeft en zij wist wie/wat het best paste bij onze wensen. Debbrah heeft ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij minder hoefden te regelen. Het afscheid van onze vriendin was al moeilijk genoeg en dan is het heel fijn om een onafhankelijk vertrouwenspersoon te hebben tijdens zo´n verdrietige periode van overlijden en begraven van onze goede vriendin. Debbrah het was fijn samenwerken met jou en een goed idee van Alice om jou te kiezen. Ik hoop dat je het nog lang mag blijven doen. Groetjes, Francis, Alice, Nicolina en Deborah

Debby van der Velden - Odessa Uitvaartverzorging - Binnenkruier 33 - 1841 EN Stompetoren
KvK: 69242348 - Reknr: NL29 ABNA 0818 8843 20 - Cookie Verklaring - Privacy Verklaring